Over Autoservice D&D

Over Autoservice D&D

Aaron en Martijn hebben elkaar ontmoet toen Martijn werkzaam was bij een garage. Sindsdien zijn ze vrienden. Omdat Martijn van jongs af aan al een eigen bedrijf wil en Aaron daar ook voor open stond, werd Autoservice D&D opgericht!

Aaron Dumas is 34 jaar oud, geboren en woonachtig in Drachten. Van kleins af aan is Aaron al bezig met het sleutelen aan auto's als hobby. Deze hobby is al snel serieus geworden. 8 jaar geleden huurde Aaron voor het eerst een garage op het industrieterrein om aan zijn projecten te sleutelen. De laatste tijd is Aaron niet meer aan zijn projecten toegekomen omdat er veel vraag was naar onderhoud en reparatie aan auto's van vrienden en kennissen. Door de goede service en vakbekwaamheid van Aaron kwamen er meer mensen met de vraag naar onderhoud en reparaties. Door deze grote vraag heeft Aaron besloten om en een bedrijf te beginnen; Autoservice D&D. Dit doet hij samen met:

Martijn Deknatel, 30 jaar oud, geboren in Groningen en woont in Drachten. Ook bij Martijn begon de liefde voor het onderhouden en repareren van auto's op jonge leeftijd. Toen Martijn 16 jaar oud was heeft hij 2 jaar stage gelopen bij een autobedrijf daar heeft hij zijn diploma eerste monteur behaald en is daar 4 jaar werkzaam geweest. Van jongs af aan wil Martijn al een eigen bedrijf c.q garage.

Experts

We hebben veel kennis op gedaan door de jaren heen

Vriendelijk

We blijven altijd netjes en vriendelijk

Nauwkeurig

We zijn nauwkeurig in de werkzaamheden die we uitvoeren

Vertrouwelijk

Wij zijn open en transparant in de prijzen die wij hanteren naar de klant

Recensies

Wat klanten over ons zeggen